Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пн, 1 липня 2024
00:42

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

[email protected]


20 липня 2023, 15:24

Проведення просвітницько-профілактичної бесіди для клієнтів пробації

20 липня 2023 працівниками Центрального районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області спільно з волонтером пробації Сергієм Тітарсом було проведено просвітницько-профілактичну бесіду із засудженими, які перебуває у конфлікті із законом.
Важливим напрямком роботи пробації є попередження вчиненню кримінальних правопорушень, профілактика шкідливих звичок та інших негативних явищ серед засуджених, які звільнені від відбування покарання з випробуванням.
Так, з метою становлення на шлях виправлення та усвідомлення скоєного кримінального правопорушення для осіб, які перебувають на обліку було проведено просвітницько-профілактичну бесіду.
Під час бесіди засуджені дізналися про методи застереження виникнення шкідливих звичок та їх наслідків, важливість здорового способу життя та профілактика щодо запобігання вчиненню повторного кримінального правопорушення.

Центральний районний сектор
філії Державної установи
«Центр пробації» у Дніпропетровській області







Переглядів: 274
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті