Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пн, 1 липня 2024
00:50

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

[email protected]


13 липня 2023, 10:45

Патріотизм – серцевина людини

У переддень 15 липня – День українських миротворців, в Центральному районному секторі філії Держаної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області для суб’єктів пробації було проведено захід на тему: «День українських миротворців», метою якого є формування у суб’єктів пробації високої патріотичної свідомості, розуміння понять «миротворець», «герой», «патріот», «захисник», плекання громадянських якостей, почуття щирої поваги і вдячності до захисників усіх поколінь.
Присутні дізналися про те, що Верховна Рада України, 21 травня 2013 року, одноголосно прийняла Постанову № 292-VII «Про встановлення Дня українських миротворців». Постановою визначено 15 липня Днем українських миротворців з подальшим відзначенням його на державному рівні, з метою вшануванням мужності і звитяги, зразкового виконання службових обов'язків, вірності присязі учасників миротворчих операцій та забезпечення збереження пам'яті славетних героїв-миротворців, які загинули під час виконання обов'язків у складі миротворчого контингенту та миротворчого персоналу.
З 1992 року під синьо-жовтим знаменом понад 45 тисячі українських військовослужбовців взяли участь у 25-ти міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки. Наразі Збройні Сили України беруть участь у 10 міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки у 8 країнах світу і районі Аб’єй. Супроводження гуманітарних конвоїв, охорона об’єктів, патрулювання в зоні відповідальності, участь у програмах роззброєння, відбудова мирної інфраструктури, розмінування і спостереження в іпостасі офіцерів-спостерігачів, посередників та працівників міжнародних штабів миротворчих місій — далеко неповний список завдань, які виконували й виконують українські миротворці.
Величезний досвід, отриманий під час миротворчих операцій, активно використовується при розбудові власних збройних сил та відсічі російській агресії.
Сподіваємось, що проведений захід сприятиме вихованню у суб’єктів пробації шанобливого ставлення до наших миротворців, захисників, вшанування їх мужності та героїзму, зміцненню патріотичного духу в суспільстві.
Щира вдячність Вам українські миротворці за сміливість і героїзм, за неоціненний внесок у забезпечення миру в усьому світі.

Центральний районний сектор
філії Державної установи
«Центр пробації» у Дніпропетровській області







Переглядів: 189
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті