Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 7 липня 2024
18:46

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

[email protected]


24 квітня 2023, 11:33

24 квітня - Міжнародний день солідарності молоді

Міжнародний день солідарності молоді відзначається щорічно з 1957 року за рішенням Всесвітньої федерації демократичної молоді. Цей день покликаний привернути увагу суспільства до проблем молоді.
Об’єднання зусиль молодіжних, громадських організацій, широких верств населення, людей небайдужих, що душею вболівають за майбутнє своїх дітей і онуків, дозволить підсилити контроль суспільства за дотриманням прав молоді, підвищенням організованості і творчої активності молоді в реалізації економічних, соціальних, науково-технічних і етичних проблем суспільства, зміцнення спадкоємності поколінь, законності і правопорядку.
Сьогодні молоді люди, безумовно, набагато сміливіші попередників у відстоюванні своїх прав і поглядів. Вони мають більше можливостей та можуть втілити в життя сотні нових ідей щодня.
Чи легко бути молодим сьогодні – це залежить від згуртованості та солідарності молоді у вирішенні своїх проблем.
Сучасні молоді люди у всьому світі повинні знати про свої права, уміти їх відстояти і захистити, вести здоровий спосіб життя, отримувати якісне навчання та освіту, щоб побудувати кар'єру та успішне життя.
День солідарності молоді може стати ще одним приводом для того, щоб привернути увагу державної влади, суспільства та засобів масової інформації до найгостріших проблем молоді і допомогти поліпшити їхнє становище.

Центральний районний сектор
філії Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області






Переглядів: 235
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті