Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
18:04

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


20 травня 2022, 14:16

Робоча зустріч

20.05.2022 відбулася робоча зустріч Новокодацького районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області та відділом Дніпровського міського центру соціальних служб в Новокодацькому районі міста.
Під час зустрічі було обговорено алгоритм подальшої ефективної співпраці у сфері організації здійснення соціально-виховної, профілактичної роботи, реалізації спільних профілактичних та інформаційних заходів з молоддю, засудженими до покарань, не пов`язаних з позбавленням волі з метою сприяння сприяння виправленню, ресоціалізації засуджених, профілактиці злочинності, попередженню вчинення нових злочинів та правопорушень. Особливу увагу під час обговорення робочих питань було приділено співпраці в умовах воєнного стану, з метою подальшого повноцінного виконання посадових обов`язків та надання допомоги, яка необхідна клієнтам пробації.
В результаті зустрічі вирішено продовжувати діяти на засадах партнерства, узгодженості дій, співпраці та взаємодопомоги виконуючи умови Меморандуму та дотримуючись методичних рекомендацій щодо взаємодії. Узгоджено питання щодо продовження розповсюдження реклами про послуги відділу Дніпровського міського центру соціальних служб в Новокодацькому районі міста, а також щодо інформування відділу про постановку на облік та зняття з обліку молоді, вчинення нею нових злочинів під час перебування на обліку.




Останній раз редагувалося: 20.05.2022 14:17
Переглядів: 177
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті