Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
16:37

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


9 травня 2022, 11:06

День народження в пробації

06.05.2022 року в Новокодацькому відділі пробації вітали з Днем народження нашу колегу Ельвіру Лубенську.
Всі ми розуміємо, що свята наразі не є такими ж радісними, як було для кожного з нас до введення воєнного стану на території нашої держави.
Проте життя продовжується, тому треба знаходити в собі сили радіти кожному новому дню, а особливо коли це день народження одного з членів нашого дружнього колективу.
Ми привітали Ельвіру гарними весняними квітами та побажаннями їй миру та радості в кожному новому дні її життя.
Привітання, на жаль відбувалося в коридорі, тому що на території Дніпропетровської області в цей час була оголошена повітряна тривога.
В побажаннях працівниць відділу для Ельвіри також прозвучали сподівання на те, що наступний її День народження, через рік, вже пройде в іншій атмосфері, де ми не будемо вітати її в коридорі, ховаючись від можливих ракетних ударів, а зможемо хоча б привітати її надворі, під теплим сонячним промінням мирної весни.




Переглядів: 181
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті