Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Ср, 26 червня 2024
11:46

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


29 червня 2021, 14:20

ЗАХІД ДО РІЧНИЦІ ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.
День прийняття Основного Закону є державним святом - Днем Конституції України.
Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.
25 червня 2021 року, напередодні щорічного святкування Конституції України співробітники Дніпровського районного відділу м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області спільно з представниками КЗ "Слобожанська центральна районна бібліотека» Дніпровського району провели просвітницький захід на тему : «Конституція України – новий відлік часу» для неповнолітнього клієнта пробації.
Під час заходу підобліковий клієнт пробації прослухав історичний факт про створення Конституції України, ознайомився зі змістом та зачитали деякі статті з Конституції.
Метою заходу було поглибити знання підклітка про свою державу, історію українського народу; виховувати громадянина України; розширити кругозір, виховувати повагу до Основного Закону України, формувати правильне ставлення неповнолітнього до закону та необхідності їх дотримання.


Світлана Ковальчук
Заступник начальника
Дніпровського районного відділу
м. Дніпра філії Державної установи
«Центр пробації» у Дніпропетровській області








Переглядів: 202
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті