Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пн, 17 червня 2024
07:30

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Дніпровський РВ м. Дніпр


22 червня 2021, 17:16

Робоча зустріч з сектором карного розшуку відділу поліції № 9 Дніпровського управління поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області

18.06.2021 в службовому приміщенні Дніпровського районного відділу м. Дніпра філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області пройшла робоча зустріч начальника відділу Ольги Чубарь, заступника начальника відділу капітана внутрішньої служби Світлани Ковальчук з т.в.о.заступника СКР ВП № 9 ДРУП ГУНП в Дніпропетровської області капітаном поліції Євгеном Самойленко.
На зустрічі обговорювався алгоритм організації взаємодії органів поліції з уповноваженим органом з питань пробації щодо оголошення у розшук осіб, засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, місцезнаходження яких невідомо, а також здійснення розшуку таких засуджених. Даний алгоритм передбачає терміни проведення першочергових розшукових заходів органом пробації, порядок направлення подання (клопотання) про проведення подальших розшукових заходів до органів поліції, щоквартальні звіряння щодо заведених розшукових справ та підстав для їх закриття, а також порядок дій поліцейського у разі встановлення місцезнаходження особи, яка розшукується.
За результатами зустрічі ухвалено рішення: алгоритм взаємодії органів поліції та уповноважених органів пробації щодо розшуку засуджених прийняти за основу співпраці; щоквартально перевіряти наявність підстав припинення розшуку та налагодити оперативний взаємообмін інформацією.

Світлана Ковальчук
Заступник начальника Дніпровського
районного відділу м. Дніпра
філії Державної установи
«Центр пробації» У Дніпропетровській області







Переглядів: 153
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті