Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
08:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад 55 тисяч гривень повернуто з початку року мешканцям міста за неякісні товари та послуги

Понад 55 тисяч гривень повернуто з початку року мешканцям міста за неякісні товари та послуги
Понад 55 тисяч гривень повернуто з початку року мешканцям міста за неякісні товари та послуги. Про це повідомили в управлінні з питань захисту прав споживачів Дніпропетровської міської ради.

З початку року до управління надійшло 350 письмових звернень від мешканців міста щодо порушення їх права як споживачів. Із них 25 % звернень стосувалось металопластикових конструкцій, 20 % - побутових електроприладів, 15 % мобільних телефонів, така ж кількість скарг надійшла і на якість продовольчих товарів. Всі звернення розглянуто, надана допомога та консультації згідно з чинним законодавством.

В управлінні наголошують, що напередодні новорічних свят слід звертати увагу на строк придатності продуктів харчування, купувати продукти краще у великих супермаркетах. Ні в якому разі не можна купувати продукти на стихійних ринках, оскільки їжу, яку там продають ніхто не перевіряє. Фахівці також нагадують, що коли є сумніви щодо якості товарів –слід запитати у продавців документи, що підтверджують якість.

При купівлі «солодкого подарунка» необхідно звертати увагу на наявність на упаковці маркування, яке має містити інформацію про виробника, вагу, асортимент кондитерських виробів, термін придатності.

Купуючи новорічні прикраси – слід їх понюхати, якщо мають різкий, неприємний запах - від покупки краще відмовитись, оскільки такий товар може містити шкідливі для здоров'я речовини.

Управління з питань захисту прав споживачів Дніпропетровської міської ради працює за адресою: вул. Високовольтна, 14, телефон 379-08-79. Прийомні дні — вівторок та четвер з 10.00 до 17.00. Обідня перерва з 13.00 до 13.45.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ГЭйРОЯМ на сало  (30.12.14 10:42): Это копейки.. слёзы на туловище днепровского бизонеса.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті