Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Євген Удод: Від технопарку виграє не тільки бізнес, а й саме місто і його жителі

|«« «« »» »»|

Голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод ознайомився з роботою технопарку у Вроцлаві (Польща), щоб залучити польські технології та отримати експертну і фінансову підтримку від Європейського союзу у впровадження подібного проекту у Дніпропетровську.

Вроцлавський технопарк займає кілька кварталів на околиці міста, і будівництво ще триває. Приміщення з усією необхідною інфраструктурою здаються компаніям, які працюють у сфері високих технологій. Підприємцям не треба вкладати в устаткування, вони приходять на готове, причому, за дуже прийнятну орендну плату.

Результат - в одному тільки Вроцлаві знаходяться європейські центри таких компаній як Hewlett Packard, LG, Toshiba, Philips і, найбільший орендар технопарку, європейський фінансовий центр IBM, який займає чотири будівлі. Крім гігантів у технопарку базується велика кількість малих і середніх фірм, які займаються розробкою обладнання, програмного забезпечення, медичної техніки, тощо. Подібні технопарки є майже у всіх великих містах Польщі.

«Від технопарку виграє не тільки бізнес, а й саме місто і його жителі, бо отримують робочі місця, а також капіталовкладення великих компаній, наприклад, в освіту. Це стимулює фахівців у сфері високих технологіях залишатися працювати в країні», - зазначив Євген Удод.

Нагадаємо, 1 грудня Євген Удод анонсував створення технопарку на Дніпропетровщині. Експертну підтримку надаватиме турецький лідер у цьому напрямку – ODTU Teknokent.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ирина  (17.12.14 21:20): Достройте лучше обьездную дорогу.У нас .рушится дом.трясутся стены и окна.В нашем доме уже падал балкон с людьми.В 3 метрах от доме ездят двойные фуры.двойные бензовозы.Нечем дышеть.И это пр.Воронцова дом 5В какой европейской стране такое возможно.Покоя нет ни днем ни ночью.А вы придумываете всякий бред.Как нестыдно?!! Відповісти | З цитатою
Алиса  (16.12.14 13:47): Женя,это как раз то,чего мне сейчас не хватает)))Ты совсем без мозгов?А сколько от этого выиграете вы?Сумма будет как от парка ракет у вас в кармане?Жалко что ведь не ответит никто. Відповісти | З цитатою
Екатеринослав  (16.12.14 12:22): У волшебника Сулеймана все по-честному без обмана!За хорошее зрение - 500 рублей премия!Смотрим внимательно - выигрываем обязательно!
... Я же Вас не заставлял, пистолет не наставлял...
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті