Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Щодня на «гарячу лінію» Фонду оборони країни надходить до сотні дзвінків

Щодня на «гарячу лінію» Фонду оборони країни надходить до сотні дзвінків
Телефонують до благодійного фонду як люди, що бажають допомогти, так і військові з нагальними потребами. Про це повідомив радник губернатора, голова правління Фонду оборони країни Павло Хазан.

Павло Хазан розповів, що до Фонду оборони країни можна звернутися за телефоном «гарячої лінії» (0-800-501-004) або надіславши повідомлення на електронну пошту ([email protected]).

«До Фонду звертаються від 50 до 100 людей на день. Допомагає не тільки Дніпропетровськ, а й інші міста. Дехто просить спрямувати його внесок саме на медичні потреби: ліки, аптечки, техніку. Хтось жертвує на конкретний батальйон чи підрозділ. Більша частина все ж таки вважає, що представники Фонду можуть самі вирішити, куди саме спрямувати кошти», - розповів Павло Хазан.

Також на «гарячу лінію» надходять запити із військових частин. Після їх отримання представники Фонду обов’язково перевіряють, чи дійсно така допомога необхідна.

«Ми спілкуємося з керівництвом оперативного командування «Південь» і з керівниками секторів АТО, - зазначив Павло Хазан. – Також співпрацюємо з волонтерами, які їздять безпосередньо в зону АТО. Адже часто буває так, що керівництво менше знає про ті потреби, які є у батальйонів, рот, взводів, котрі знаходяться на передовій».

Він нагадав, що українські військові все ще потребують теплого зимового одягу та засобів обігріву.

«Взимку температура зменшується і дуже потрібен зимовий одяг, засоби для обігріву (більша частина підрозділів на передовій живуть в палатках) – печі, каміни, дизельні та бензинові установки. Також необхідні ліки, адже люди хворіють через відсутність нормального зимового одягу», - наголосив Павло Хазан.

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.


livsi  (10.12.14 09:44): 13 декабря 2014г. в 11:00 неоднократный победитель международных фестивалей, обладатель Гран При международного фестиваля-конкурса «Созвездие Вены-2008″ Детский музыкальный театр "Золотой ключик" приглашает на БЛАГОТВОРИТЕЛЬНЫЙ спектакль "Приключенье в день рождения" участников АТО и их семьи, всех неравнодушных, желающих помочь ДНЕПРОПЕТРОВСКИМ ВОИНАМ АТО.
Место проведения: Днепропетровский академический театр им. Горького (пр. Карла Маркса, 97). К.т. 38-067-79-11-435. Афиша: http://gold-key.com.ua/poster
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті