Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Шість ПТУ Дніпропетровщини здобули золоті медалі на міжнародному форумі

Шість ПТУ Дніпропетровщини здобули золоті медалі на міжнародному форумі
Також за підсумками міжнародного форуму-презентації «Інноватика в сучасній освіті» ще два професійно-технічних училища здобули срібні нагороди.

Загалом у конференції взяли участь понад 500 представників вишів, профтехучилищ, управлінь освітою, виробників і дистриб’юторів з України, Польщі, Франції, США та Словаччини.

Змагання тривало з 21 по 23 жовтня у Києві. Про це повідомили в департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

За умовами конкурсу учасникам необхідно було презентувати інноваційні проекти та методичні розробки, які використовуються у навчанні. Представники Дніпропетровщини розповіли про 20 таких новацій. Серед них традиційні концепції ведення інтерактивних уроків, розробки методичних посібників і навіть схематичний макет роботи шахти «Гвардійська».

За підсумками першості золоті медалі отримали Дніпропетровський обласний навчально-методичний центр професійно-технічної освіти, Дніпропетровський центр професійної освіти, Криворізький професійний гірничо-технологічний ліцей, Криворізький навчально-виробничий центр, Перещепинський професійний ліцей та Професійно-технічне училище №74. Срібні нагороди форуму дісталися Дніпропетровському регіональному центру професійно-технічної освіти та Марганецькому професійному ліцею. Свої відзнаки представники професійно-технічної освіти області вибороли у 75 профільних закладів-конкурсантів.

Довідка:

«Інноватика в сучасній освіті» - це єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Захід об’єднує виставку національних і закордонних навчальних закладів, експозицію виробників і дистриб’юторів навчального обладнання та техніки, програм та рішень для освіти, науково-практичні конференції, семінари, презентації, конкурси для закладів освіти, підприємств. Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25.06.2014 № 605-р виставці «Інноватика в сучасній освіті» надано статус міжнародної та включено до переліку виставок, що проводяться в Україні у 2014 році.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті