Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
03:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Обласна рада залучає польський досвід для навчання працівників місцевого самоврядування Дніпропетровщини

|«« «« »» »»|

22 жовтня голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод, ректори Гуманітарної академії ім. Олександра Гейштора (м. Пултуску, Польща) Адам Koсескі та Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара Микола Поляков підписали М еморандум про співпрацю та взаємодію в області освіти і науки між обласною радою та відповідними вищими навчальними закладами.

Пріоритетним напрямком тристороннього договору стало визначення спільних дій щодо забезпечення фахової підготовки посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад Дніпропетровської області.

«Дніпропетровська обласна рада веде активну роботу з залучення кращого світового досвіду у розвитку територій. Децентралізація влади передбачає принципово новий режим роботи для всіх регіональних управлінців. Місцева влада буде оперувати більшими повноваженнями, більшими ресурсами і, відповідно, нести більше відповідальності. До цього органи місцевого самоврядування повинні бути готові: морально і професійно. У партнерстві з Польщею найближчим часом плануємо запустити новий проект, спрямований на підвищення кваліфікації працівників органів місцевого самоврядування Дніпропетровської області. Для нас це вже не перший досвід. У цьому напрямку плідно співпрацюємо з Проектом «Місцевий економічний розвиток міст України» (Канада), швейцарським проектом DESPRO та Національною академією державного управління при Президентові України. Cуть усіх проектів єдина - допомогти працівникам місцевого самоврядування стати ефективними спеціалістами з розвитку своїх територій », - наголосив Євген Удод.

Річний курс, який зовсім скоро розпочнуть викладати польські та дніпропетровські спеціалісти, включає 11 предметів, серед яких – Моделі адміністрацій держав ЄС, Право ЄС, Громадянське суспільство в умовах ринкової економіки, Підготовка реформ і реорганізація адміністрацій та інше. По завершенню, учасники, які успішно завершили навчання, отримають документи про освіту, що підтверджує їх кваліфікацію від дніпропетровського та польського вузів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


да уж...  (23.10.14 22:25): Некий же вроде бы, в отставку заяву писал, а потом выждал и опять... Люстрация бы не помешала некоторым неутомимым ... Відповісти | З цитатою
Колесников  (22.10.14 15:43): Пусть Удод за парк ракет сначала отчитается Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті