Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Школярам розкажуть про Конституцію

Школярам розкажуть про Конституцію
На Дніпропетровщині працюють понад 350 пришкільних таборів з денним перебуванням. Наразі тут відпочивають понад 20 тис школярів області. До Дня Конституції України учням запропонують взяти участь у низці просвітницьких заходів.

Зокрема, для школярів підготують інформаційні години. З дітьми говоритимуть про важливість дотримання закону та ще раз нагадають про права та обов'язки громадян України. Серед запропонованих тем: «Конституція – наш закон», «Українська держава, її духовні начала та процес історичного розвитку» та «Прав без обов'язків не буває». У пришкільних таборах також можуть пройти урочисті лінійки, присвячені 18-й річниці Конституції України.

Крім того, для маленьких мешканців Дніпропетровщини влаштують тематичні конкурси малюнків і запропонують зіграти у гру-мандрівку «Закон у моєму житті».

У куточках бібліотечних виставок та музейних кімнат діятимуть експозиції «Чи знаєш ти свої права?», «На захисті громадських прав і свобод», «Доленосна віха нашої історії» та «Конституція України і права людини».

Gorod.dp.ua на Facebook.


вот так  (01.07.14 04:40): звідки ті патріоти вони мабуть не знають про заборону державної ідеології... Відповісти | З цитатою
вот так  (01.07.14 04:38): Стаття 15. Суспільне життя в Україні ґрунтується на засадах політичної, економічної та ідеологічної багатоманітності.

Жодна ідеологія не може визнаватися державою як обов'язкова.

Цензура заборонена.

Держава гарантує свободу політичної діяльності, не забороненої Конституцією і законами України.
Відповісти | З цитатою
Без коментариев  (27.06.14 09:35): Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.
Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.
Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.
Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
сисуц  (26.06.14 19:22): даа,расскажите им про то как на неё все болт ложили и ложат... Відповісти | З цитатою
Опа-на  (26.06.14 16:34): Какая там Конституция ? Одно название. Сколько раз на моей памяти ее переделывали. Каждый под себя приспосабливает. Відповісти | З цитатою
ЗА..УПА  (26.06.14 14:27): Опять линейки.. политинформация.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті