Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
15:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Нікополі змагалися юні пожежники

В Нікополі змагалися юні пожежники
29 квітня відбувся зональний фестиваль Дружин юних пожежних. У змаганнях взяли участь п'ять команд з міст Нікополь, Орджонікідзе, Марганець, а також Апостолівського і Томаківського районів. Розпочався фестиваль з урочистої лінійки.

Перше завдання називалося «Точний ствольщик». У ньому був задіяний пожежний автомобіль - автоцистерна ЗИЛ - 131. За допомогою пожежного рукава по три учасники від кожної команди повинні були швидко збити футбольний м'яч. Краще за всіх з цим складним завданням впоралася команда з Марганця «Запасний вихід».

У другому завданні «Емблема дружини» оцінювалися барвистість, графічний дизайн і композиція малюнка. Усім цим вимогам найбільш відповідала емблема команди з Орджонікідзе «Пожежно-лісапетний батальйон № 6».

«Домашнє завдання» - основний конкурс серед команд юних пожежних. У ньому потрібно за 10 хвилин розкрити серйозну тему: «Про безпеку пам'ятай, цінуй життя, в бiду не потрапляй», використовуючи різні творчі жанри. Кожен виступ агітбригад був по-своєму цікавим. Наприклад, актуальні питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки, а також рекомендації з приводу того, як діяти у різних надзвичайних ситуаціях, команди з Марганця та Орджонікідзе висвітлювали за допомогою гри Клубу веселих та кмітливих. Нікопольська команда агітувала за допомогою пісень і танців. Краще за всіх з «Домашнім завданням» впоралася команда з Марганця.

А в пісенному конкурсі, де треба було самим вигадати і виконати авторську пісню, відзначилися «Барви» з Нікополя.

Вибрати переможця було дуже складно. Однак за результатами чотирьох завдань пальма першості та кубок дісталися команді «Запасний вихід» міста Марганець, яка буде представляти Нікопольську оперативну зону на обласному фестивалі ДЮП. Друге місце - у команди «Барви» міста Нікополь, а вже третє місце дісталось команді «Пожежно-лісапетний батальйон № 6» місто Орджонікідзе. Всім учасникам фестивалю вручили грамоти та солодощі.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті