Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Запрацював оновлений клуб

Запрацював оновлений клуб
Після капітального ремонту у селі Жемчужне Юр'ївського району відкрився клуб. Цієї події селяни чекали понад 20 років і лише завдяки участі у конкурсі обласної ради їхня мрія здійснилася.

- Без закладу культури в селі не можна, - розповідає Жемчужненський сільський голова Галина Бубир. – У нас чимало талановитих дітей і молоді, які прагнуть реалізувати свої здібності. Власними силами ми дещо облаштували вільне приміщення для сільського клубу, та коштів на проведення капітального ремонту у сільському бюджеті обмаль. Тому й звернулися до голови обласної ради по допомогу.

За короткий час у приміщенні старі зношені вікна замінили на металопластикові пакети, встановили нові вхідні та міжкімнатні двері, відремонтували підлогу, облаштували актову залу і кімнати для гуртків.

- Ми допомогли реалізувати жителям села свою мрію. І це важливий крок до розвитку села. Сьогодні ми ставимо завдання комплексного розвитку культурної сфери в регіоні. До відродження сільських клубів ми залучаємо і бюджетні кошти, і кошти міжнародних проектів та програм. За таким принципом минулого року ми відремонтували 15 сільських закладів культури, - сказав голова обласної ради Євген Удод.

Ця допомога обласної ради дозволила жителям жемчужненської громади реалізувати свої здібності у вокально-хоровому, театральному, хореографічному гуртках та у секції художнього слова.

- У рамках соціальних ініціатив ми плануємо організовувати виїзди наших творчих колективів в сільські регіони, щоб місцеві жителі мали можливість знайомитися з талантами наших земляків, ‑ відзначив голова обласної ради.

На переконання Євгена Удода, такий формат дозволить не тільки розвивати культуру й мистецтво на сільських територіях, а й знаходити нові таланти.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Faina  (09.02.13 19:30): Это намного лучше , чем развалины бывших клубов с разбитыми окнами... Відповісти | З цитатою
Відоплясов  (09.02.13 10:50): Сьогодні в клЮбі будуть танці. Відповісти | З цитатою
бубик  (09.02.13 10:46): ото народу радость,будет куда сходить после вечерней дойки :))) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті