Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
17:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

МНС повідомляє

МНС повідомляє
Довідка про основні надзвичайні події на території Дніпропетровської області за 17 січня.

За цей час у Дніпропетровській області сталося 10 пожеж, шість з них у самому обласному центрі.

17 січня о 07:30 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про загоряння мікроавтобусу «ГАЛАЗ» в Інгулецькому районі міста Кривий Ріг, який рухався по зазначеному маршруту.

Водій вчасно зупинив транспортний засіб, що дало змогу пасажирам самостійно вийти із салону авто на вулицю. Всього в мікроавтобусі перебувало 25 осіб.

Оперативно прибулі на місце події бійці служби цивільного захисту в найкоротші строки ліквідували займання, о 07:43, і це не зважаючи на затори, що спричинила дорожньо-транспортна пригода.

На місці пожежі було виявлено два порожніх вогнегасника, якими водій мікроавтобусу намагався збити полум'я, та самостійно ліквідувати пожежу. Проте це йому не вдалося. Вогнем пошкоджено пасажирський салон транспортного засобу.

Причина пожежі встановлюється.

17 січня о 08:40 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що в Заводському районі міста Дніпродзержинськ по вулиці Васильєва виникла пожежа. На місце події оперативно прибув пожежно-рятувальний підрозділ. Проведеною розвідкою було встановлено, що в квартирі знаходиться мати з двома малолітніми дітьми. Ланкою газодимозахисної служби, яка складалася з трьох бійців служби цивільного захисту, було врятовано мати, 1977 року народження, та двох її дітей, 2005 та 2011 років народження. У найкоротший час пожежа була успішно ліквідована.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті