Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
02:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі відкрили цифровий освітній центр

У Кривому Розі відкрили цифровий освітній центр

У Кривому Розі відкрився Цифровий освітній центр від Unicef. Головна мета цифрового центру – це подолання освітніх втрат, які виникли внаслідок ковіду та нападу росії на Україну.

Співзасновниця благодійного фонду SavED ділиться, що вони роблять усе, аби навчання для дітей було цікавим і корисним.

«Центр покликаний допомогти діткам отримати зараз цікаві активності, поспілкуватися з друзями, провести гарно час, також згадати, що таке офлайн-навчання», – сказала співзасновниця благодійного фонду SavED Анна Пуцова.

Він навчається у 2 класі. Любить грати у лего. А ще мріє стати блогером. Школяр Марко завітав до нового цифрового освітнього центру, який відкрили у Кривому Розі — у Гімназії 130. Хлопчик каже, що у захваті. Бо ж тепер може тут навчатися на сучасних гаджетах, проводити час з друзями.

«Він мені подобається дуже, тому що тут багато цікавих ігор, багато цікавих книжок… Я в захваті!», – сказав школяр Марк.

Разом із дітьми займаються тьютори. Вони допомагають з навчанням на сучасному обладнані. А також знімають стрес і напругу. Діти грають, дивляться кіно, читають книжки та спілкуються у дружньому колі. А головне — у безпеці, каже тьюторка Наталія.

«Часи не прості, складні… Цінним є можливість зустрітися у безпечному середовищі, побути один з одним, проявити себе і знати, що ти цінний і важливий і тобі приділять час. Тому те, що є у нашому закладі, дуже круто. Прям надзвичайно. Я від того в захваті», – каже Наталія.

У Кривому Розі планують відкрити ще 5 таких центрів. А загалом на Дніпропетровщині зведуть – 21. Зокрема, в Апостоловому, Жовтих Водах, Синельниковому, Павлограді, Новомосковську, Царичанці та Підгородньому.

Журналістка: Альбіна Гриненко
Оператор: Юрій Смірнов

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті