Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
23:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Великодні кольори» у Дніпрі

|«« «« »» »»|

У Дніпрі до Великодня відкрили виставку декоративно-ужиткового мистецтва «Великодні кольори». Це роботи 50 вихованців міських закладів позашкілля. Серед них і 10-річна Заріна.

«Я майже рік займаюся в гуртку бісероплетіння. Мені це подобається, це дійсно цікаво. Сьогодні на виставці декілька моїх робіт. Це прикраси – браслет та брелок. Вони зроблені в українському стилі. Мрію навчитись робити гердан (прикраса), це доволі складно», - поділилась Заріна.

«Сьогодні тут представлено більше 120 робіт. Декоративно-ужиткове мистецтво це те, що робиться своїми руками і ми бачимо, що в усі представлені роботи було вкладено душу. Ми хочемо популяризувати наші народні українські традиції, щоб люди більше про них знали. Такі заходи ми проводимо не вперше. Часто, поміж інших, їх відвідують і військовослужбовці та ВПО», - прокоментувала заступниця директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради Тетяна Журова.

Ознайомитись з роботами можуть всі охочі до 3 травня включно за адресою: вул. Старокозацька, 40-Б. Вхід вільний.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті