Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень

На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень

Буквально тиждень тому було фактично завершено обладнання трубопроводу Хортиця – Томаківка – Марганець завдовжки 78 кілометрів.

Нагадаємо, необхідність будівництва цього водопроводу виникла після руйнування рашистами Каховської ГЕС 6 червня минулого року. 145-кілометровий водопровід забезпечує водою південно-західні райони нашої області. Його 78-кілометрова ділянка Хортиця-Марганець забезпечить водою Нікополь, Томаківку та Марганець.

15 квітня голова Державного агентства відновлення інфраструктури Мустафа Найєм повідомив про завершення обладнання цієї 78-кілометрової ділянки водопроводу, про що писав Міський сайт.

Але крапку у виділенні коштів на цей дорогий проект далеко не поставлено. У системі Прозорро оголошено новий тендер на проведення додаткових робіт на цьому об'єкті.

Замовником виступає Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Дніпропетровській області. Вартість робіт оцінюється у 2 мільярди 78 мільйонів гривень.

З тендером можна ознайомитись тут.

Вже є претендент на перемогу в тендері – ТОВ «Група компаній Автострада», яке готове виконати роботи саме за вказану суму.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Дед кащей  (23.04.24 10:22): Мало украли. Відповісти | З цитатою
фыва  (23.04.24 07:30): Стену построить надо, чтобы Марганец от хортицы отделить, а не наоборот! Відповісти | З цитатою
Вася  (22.04.24 13:56): Если такие бабки вкладываются в водогоны, то возвращать левый берег не планируется. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті