Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Співробітники сервісного центру МВС створювали штучний дефіцит талонів, щоб продавати їх за хабарі

Співробітники сервісного центру МВС створювали штучний дефіцит талонів, щоб продавати їх за хабарі

На початку листопада 2023 року мешканець Кам'янського вирішив організувати злочинну групу, щоб отримувати хабарі від громадян за адміністративні послуги, які надає Територіальний сервісний центр.

Будучи добре обізнаним з нормативними актами, що регламентують роботу територіальних сервісних центрів МВС України, підозрюваний залучив до схеми двох працівників сервісного центру МВС та свою дружину. Шляхом маніпуляцій із реєстрацією у системі управління чергою вони створювали штучний дефіцит талонів. Після чого громадяни змушені були звертатися до підозрюваного як посередника та надавати йому неправомірну вигоду для вирішення питання проведення реєстраційних дій із транспортними засобами та надання допомоги в отриманні талонів електронної черги.

Про підозру повідомили двох працівників Територіального сервісного центру МВС України міста Кам'янське та двох цивільних осіб, які діяли у складі організованої групи. Вирішується питання про обрання для зазначених осіб запобіжного заходу, а також перевіряється причетність до вчиненого іншим особам.

Їм інкримінується отримання посадовою особою хабара для себе та третіх осіб за вчинення такою посадовою особою на користь того, хто надає неправомірний зиск дій з використанням наданої йому влади, пов'язаний з вимогою неправомірної вигоди, вчинений повторно організованою групою (ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 368 КК України).





Gorod.dp.ua на Facebook.


гр-н  (04.02.24 08:48): Жизнь висит на нитке, а думает о прибытие (с) Наши замечательные сервисные центры Відповісти | З цитатою
Вододя  (03.02.24 20:59): Надо же! Какой не приятныц сюрприз! И кто бы только мог подумать ? Відповісти | З цитатою
шут  (03.02.24 19:02): Явно працює агентура фсб!!! Необхідна консультація доктора ЛІНЧА!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті