Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
13:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі перекрито канал незаконного збуту вогнепальної зброї та боєприпасів

У Дніпрі перекрито канал незаконного збуту вогнепальної зброї та боєприпасів

За процесуального керівництва Центральної окружної прокуратури міста Дніпра викрито та повідомлено про підозру трьом учасникам організованої групи.

Їм інкримінують незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами (ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, організатор – мешканець м. Дніпра, залучив до протиправної діяльності двох співучасників. Вони налагодили незаконну схему збуту вогнепальної зброї та боєприпасів на території міста.

Підшукували потенційних покупців через знайомих та реалізовували товар при особистих зустрічах. Оплату приймали готівкою.

Правоохоронцями проведено оперативні закупки, зафіксовано незаконний збут підозрюваними зброї та боєприпасів на суму майже 400 тис гривень.

Під час обшуків у них вилучено реактивну протитанкову гранату РПГ-26, корпуси гранат різних типів із запалами до них, гранатометний постріл ВОГ-17, гвинтівку, револьвер, газовий пістолет, набої, грошові кошти, банківські картки, мобільні телефони.

Наразі призначено ряд необхідних експертиз, встановлюються шляхи надходження зброї та причетність до злочину інших осіб.

Заходи з викриття проводили прокурори спільно зі слідчими Дніпровського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області та співробітниками Управління стратегічних розслідувань області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.






Gorod.dp.ua на Facebook.


О.Бендер  (30.01.24 22:20): Три патрона (прямо с учебника школы милиции времен СССР - один в дело подшить, второй на экспертизу отстрелять, третий - Судье показать) и самодельный кальян скорее говорят о найденом поводе "принять" наркомана какого-то чем о оружейном бароне...
ИБД -Имитация Бурной Деятельности
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті