Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
06:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Не завжди швидкий ремонт означає, що він простий», – майстер КП «Дніпровський електротранспорт» про свою роботу

|«« «« »» »»|

У Дніпрі безперебійну роботу трамваїв і тролейбусів забезпечують аварійні служби КП «Дніпровський електротранспорт».

Їх у місті три: аварійна бригада Служби колії, контактної мережі та аварійно-відновлювальна бригада. Всі вони працюють цілодобово. Оперативно реагують на повідомлення про несправність на лінії.

Головне завдання – забезпечити швидкий аварійний ремонт пошкоджених ділянок колії чи контактної мережі, а також рухомого складу, аби робота трамвайних та тролейбусних маршрутів не була паралізована. Заявки на ремонти подають диспетчери, водії та лінійні працівники. У середньому аварійні служби КП здійснюють до 10 ремонтів на добу.

Пан Артем працює в аварійній бригаді КП вже 2 роки. Його робочий день починається о 07:30 з планівки. Там він разом з колегами отримує завдання на день. Каже, не завжди ремонт, який виконується швидко, легкий. Так, наприклад, на вулиці Орловській зараз він ремонтує стики. Ремонт займе менше ніж годину, але вимагає злагодженої командної роботи від усіх членів бригади.

«Заявка на цей ремонт надійшла від диспетчера. Ремонт виконуємо без зупинки трамвайного маршруту. Планові роботи, які вимагають припинення руху електротранспорту, для зручності пасажирів виконуємо вночі», – розказує Артем Сенченко, майстер бригади аварійного ремонту Служби колії КП «Дніпровський електротранспорт».

А на проспекті Сергія Нігояна, 62 теж сталась поламка – провисла контактна мережа. Про несправність на лінії повідомив водій 5-го трамвайного маршруту. На місце оперативно прибула ремонтна бригада.

«Співробітники підтягують контактну мережу. Це займе не більше ніж 30 хвилин. Руху трамваїв роботи не заважають», – розповів Борис Гарькавий, начальник району контактної мережі КП «Дніпровський електротранспорт».

«Кожна з трьох бригад працює цілодобово. Їхній функціонал суттєво відрізняється. У середньому кожен ремонт займає не більше ніж годину. Якщо ситуація надзвичайна, наприклад обстріл, то терміни виконання робіт можуть бути більшими. Також на строки розв’язання проблеми можуть впливати погодні умови», – додав представник КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Нікіта Керенцев.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Погонщик красного КТМ_а  (25.01.24 09:31): А зачем замазали номер машины (АЕ 4361 IT) контактников? )) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті