Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Незаконний продаж електронних сигарет: поліцейські Дніпра вилучили продукцію на 400 тисяч гривень

Незаконний продаж електронних сигарет: поліцейські Дніпра вилучили продукцію на 400 тисяч гривень

На території області тривають заходи з протидії злочинам у сфері обігу спирту, лікеро-горілчаних напоїв та тютюнових виробів. Основна мета - припинити нелегальне розповсюдження цих товарів без сплати податків та запобігти правопорушенням.

17 січня дільничні офіцери поліції міста виявили незаконну реалізацію електронних тютюнових виробів у Новокодацькому та Дніпровському районах міста. В ході перевірки торгівельних точок правоохоронці вилучили понад 620 штук електронних сигарет та близько 615 картриджів з рідиною для електронних пристроїв.

За цими фактами на правопорушників були складені адміністративні протоколи за ч.1, ч.3 ст.156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами), та за ч.1 ст.164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.



Gorod.dp.ua на Facebook.


электронный дым  (18.01.24 21:34): А что деоают с конфискованными? Это же надо как-то по особому их утилизировать и аккумулятор и ядохимикаты как никак. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті