Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські Дніпра затримали підозрюваного у крадіжці з кав`ярні

Поліцейські Дніпра затримали підозрюваного у крадіжці з кав`ярні

49-річний чоловік тиждень тому звільнився з місць позбавлення волі та знову скоїв черговий злочин.

Крадіжка сталася 15 січня близько 9.00 в одному із кафе на проспекті Слобожанському м. Дніпра. Скориставшись моментом, щоб в приміщенні нікого не було, чоловік зайшов до роздягальні закладу та викрав рюкзак з майном потерпілої. Прибувши на місце події, оперативники кримінальної поліції переглянули відео з камер спостереження та відпрацювали місце події. В результаті вже за декілька годин правоохоронці затримали зловмисника.

Фігурант - неодноразово судимий 49-річний мешканець сусідньої області, який нещодавно вийшов з місць позбавлення волі за вчинення аналогічних злочинів. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадене майно правоохоронці вилучили.

16 січня слідчі відділення поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин - до 8 років позбавлення волі. Триває слідство.


Gorod.dp.ua на Facebook.


вот так вот  (17.01.24 08:24): Вышел на свободу а там холодно и никто бесплатно не кормит так он шасть и назад в тюрьму, ну хитрюга. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті