Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Слобожанському проспекті загорівся тролейбус №17

У Дніпрі на Слобожанському проспекті загорівся тролейбус №17

У понеділок, 15 січня, у Дніпрі загорівся тролейбус маршруту №17 (Європейська площа – ж/м Калинііський-6). Вогонь у кабіні електротранспорту зняли дніпряни, які знаходилися на зупинці. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Тролейбус рухався Слобожанським проспектом зі сторони центру міста. О 12:14 він доїхав до зупинки «Парк Сагайдак».

Саме в цей час люди з зупинки й зафільмували пожежу. На відео з камер спостереження видно лише дим. Вже о 12:31 тролейбус продовжив рух.

Заступник директора з експлуатації та перевезень КП «Дніпровський електротранспорт» Володимир Сусленков розповів, що даний тролейбус – ЮМЗ Т2. На місці поруч із водієм, де і розпочалася пожежа, електромотор печей обдування. Водій і пасажири не постраждали.

«Водій знеструмив, загасив, після чого тролейбус поїхав у депо для заміни печі. Водій спрацював штатно», - розповів Володимир Сусленков.

Gorod.dp.ua на Facebook.


отпустите старичка  (16.01.24 09:15): Да спишите вы уже когда нибудь этих бедолаг? Столько сколько они уже отслужили заслуживает того чтобы из них сделали что-то новое, нет же обязательно нужно до последнего насиловать пока в чистую медь не выгорит. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті