Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

БК «Прометей»: побачити Париж та померти…

БК «Прометей»: побачити Париж та померти…

У черговому матчі Єврокубку баскетболісти «Прометея» зі Слобожанського під Дніпром у гостях програли лідеру групи, «Парижу» - 72:93.

Не святково для «Прометея» розпочався 2024 рік. 

П'ять днів тому наші земляки в Латвійсько-естонській лізі програли «Калеву» 65:80 і поступилися йому лідерством у цій лізі.

Тепер довелося випити чашу поразки і в Парижі.

Про цю гру БК «Прометей» розповів:

«Прометей» вдруге в сезоні поступився «Парижу» в матчі Єврокубка.

10 січня «Прометей» провів свій перший матч регулярного чемпіонату Єврокубка в 2024 році. На виїзді українська команда поступилась лідеру групи А «Парижу» з рахунком 72:93.

Зустріч через застуду пропускав бігмен «Прометея» Онджей Балвін, а також головний тренер команди Ронен Гінзбург. Його обов'язки у цій зустрічі виконував перший помічник Мантас Шерніус.

«Прометей» жваво розпочав першу чверть матчу та навіть оформив невеликий ривок, чим шокував господарів майданчика. Однак «Париж» зумів надолужити все відставання, а у другій чверті вийти вперед та зміцнити свою перевагу. Особливо болісним вийшов 30-секундний відтинок наприкінці другої 10-хвилинки, за який «Прометей» пропустив 8 очок поспіль.

На велику перерву команди пішли за 10-очкової переваги господарів, а вже у другій половині «Париж» лише продовжив те, що розпочав у другій чверті – грав у швидкий баскетбол та збільшував свою перевагу. 

У підсумку французький клуб здобув свою тринадцяту перемогу в нинішньому сезоні Єврокубка. Із показником 13-1 «Париж» залишається одноосібним фаворитом групи А. У «Прометея» 7-7 після 14 поєдинків групового етапу.

Вже наступного тижня «титани» проведуть домашній матч Єврокубка проти «Вулвз», що наразі йдуть сьомими в турнірній таблиці.

Перший помічник Ронена Гінзбурга у «Прометеї» Мантас Шерніус, який виконував обов'язки головного тренера в матчі проти «Парижа», прокоментував зустріч на післяматчевому флеш-інтерв'ю:

– Ми повинні грати кожної хвилини. Маємо грати і не важливо проти кого. 40 хвилин роботи – ми професіонали. 

Ми не нав'язали «Парижу» свій стиль баскетболу, ми грали в їхній баскетбол. Це проблема. Виглядало так, ніби досі триває Різдво, ми зробили їм дуже багато подарунків. Це був ніби баскетбол зі старшої школи.

– Бажаємо якнайшвидшого одужання Ронену Гінзбургу.

– Так, усі в команді чекають, коли Нено повернеться до нас».

Фото БК "Прометей".








Gorod.dp.ua на Facebook.


Олег  (12.01.24 01:22): Туристы на шару,за гос счет Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті