Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Де у Дніпрі можна зігрітися тим, хто опинився у скрутному становищі

|«« «« »» »»|

У Дніпрі цілодобово працює пункт обігріву. Він розташований на вулиці Лоцманській, 22-А у відділенні Міського центру соціальної допомоги. Тут надають послуги бездомним та людям із низьким рівнем доходів.

«Пункт обігріву функціонує з грудня. Сюди можуть прийти не лише бездомні особи, а й усі інші, хто опинився у різних складних життєвих обставинах: запізнилися на автобус, потяг тощо. Попити чаю чи поїсти страви швидкого приготування, скористатися душем. За необхідності можна залишитися на ночівлю. З початку грудня до пункту обігріву звернулося 24 особи.

Нині на обліку у відділенні щодо надання послуг бездомним особам чи з низьким рівнем доходів — 52 особи. Торік тут закінчили ремонт, аби були комфортні умови. Зараз температура зі значним мінусом. Тому ті, хто потребує обігріву, можуть сюди звернутися», — розповів директор Дніпровського міського центру соціальної допомоги Максим Єрьоменко.

До згаданого пункту обігріву прийшов і Дмитро. Чоловік родом із Харкова. Ще до повномасштабного вторгнення він опинився у Дніпрі.

«Так склалося життя, що не маю свого житла. Останні два дні ночував у хостелі. Потім гроші закінчилися. Був на вокзалі. Зараз настали справжні холоди і добрі люди підказали цей заклад, де є пункт обігріву. Тут все так гарно, сучасний ремонт. Тепло й затишно. Можна чаю випити, душ прийняти. Ще й теплі речі можуть надати. Нині у мене немає ідентифікаційного номера. Тут мені сказали, що допоможуть його відновити. Приємно вражений такою турботою», — підкреслив Дмитро.

Телефон пункту обігріву: 073-785-64-63.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Лоцманская  (09.01.24 06:38): это ВООБЩЕ за городом - как туда добираться ??? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті