Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
05:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Артема Довбика хоче купити «Челсі»

Артема Довбика хоче купити «Челсі»

За екс-нападника дніпрян лондонський клуб готовий заплатити 39 мільйонів фунтів.

Міський сайт вже повідомляв про те, що колишнього форварда «Дніпра-1» Артема Довбика визнано найкращим футболістом України 2023 року.

Цьому значною мірою сприяла яскрава гра Артема в іспанській «Жироні», яка у чемпіонаті несподівано для багатьох йде серед лідерів.

Контракт Довбика з «Жироною» було укладено у вересні минулого року та розрахований на 5 років. Але вже зараз за ним «полюють» великі клуби. Вони готові запропонувати "Жироні" серйозні відступні. Раніше іспанці заявляли, що готові продати Довбика не менше ніж за 25 мільйонів євро.

Час тільки підвищує ставки у цій грі. Як повідомляє Терикон із посиланням на британське видання Мірор, майже вдвічі більше за Довбика готовий заплатити лондонський «Челсі»:

«Челси намерен предпринять усилия, чтобы в зимнее трансферное окно приобрести форварда Жироны Артема Довбика. В этом заинтересован главный тренер "синих" Маурисио Почеттино.

Как утверждает The Mirror, лондонский клуб уже определился с суммой, которую готов отдать за украинского нападающего - 39 миллионов фунтов стерлингов. По данным британского издания, клуб рассчитывает, что помощь в осуществлении сделки может оказать Михаил Мудрик, который убедит соотечественника в целесообразности такого шага.

Довбик стал игроком Жироны этим летом, перейдя в испанский клуб из Днепра-1. Трансфер обошелся в 7 миллионов евро. Это была самая дорогая сделка в истории Жироны. Контракт Довбика рассчитан на 5 лет. Сам игрок выражал намерение доиграть в Жироне как минимум до конца сезона, не исключая после этого перехода в более статусный клуб».

Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (03.01.24 13:24): а ТЦК його не хоче купити? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Вася  (03.01.24 12:59): Домой,в Украину! Хватит шляться Відповісти | З цитатою
Не патриот - не идиот  (03.01.24 11:39): Если уйдёт в "Челси", сгинет там, как футболист. Відповісти | З цитатою
це  (03.01.24 11:34): повія? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті