Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
00:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Хлопець викрав Honda та потрапив на ній у ДТП у Дніпрі

Хлопець викрав Honda та потрапив на ній у ДТП у Дніпрі

20-річний раніше судимий містянин пошкодив замок гаражу та проник у середину приміщення, після чого викрав автівку та поїхав на ній у Дніпро.

6 грудня приблизно о 6:49 ранку до поліції звернувся житель с. Іларіонове Синельниківського району та повідомив, що з території приватного домоволодіння викрали його автомобіль «Honda accord». Через декілька годин поліцейські затримали у порядку ст. 208 КПК України причетного до злочину чоловіка. Автомобіль правоохоронці вилучили.

Як з’ясувалося, після скоєння злочину чоловік поїхав у Дніпро, де і потрапив у ДТП.

7 грудня слідчі Синельниківського РУП повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід – тримання під вартою на 60 діб.

Максимальне покарання за вчинений злочин - до 8 років позбавлення волі. Триває слідство.


Gorod.dp.ua на Facebook.


perfect Stranger DP  (08.12.23 22:47): от як раз хонда -не задля лошка за кермом. хонда нікому\ніщо не винна.. вона за все візьме своє)) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті