Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Для співробітників «Муніципальної варти» важливо володіти навичками надання домедичної допомоги», – черговий по місту

|«« «« »» »»|

Для співробітників комунального підприємства «Муніципальна варта» організували тренінг з надання першої домедичної допомоги.

За словами заступника директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту міської ради Дмитра Редьки, такі навчання для співробітників «Муніципальної варти» організовують регулярно, починаючи з 2014-го року.

«Для них важливо мати відповідні навички, оскільки «Муніципальна варта» охороняє різні об’єкти комунальної власності, де багато людей. У мирні часи вони забезпечували охорону і безпеку під час проведення масових заходів. Словом, працівники повинні вміти надавати домедичну допомогу. Кожна машина «Муніципальної варти» оснащена аптечками», – зазначив Дмитро Редька, який 13 жовтня є черговим по місту.

Згаданий тренінг провів інструктор комунального підприємства «Госпітальєри Дніпра» Олексій:

«Серед іншого розповів про те, як зупинити кровотечу, перевірити дихання людини, словом, стабілізувати її стан до приїзду швидкої. Після завершення навчання видали відповідні сертифікати, які діють упродовж трьох років».

Під час інспекційного об’їзду черговий по місту перевірив і укриття в одній із амбулаторій.

«Укриття розраховане на 100 осіб. Проінспектувавши, переконався у його цілковитій готовності. Є запаси води, медикаментів, дитячий куточок, зв'язок, інтернет, генератори. Укриття працює цілодобово. Є вільний доступ сюди як персоналу, так і пацієнтам, а також для всіх інших містян», – додав Дмитро Редька.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті