Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
09:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На пр. Поля у Дніпрі ремонтують внутрішньоквартальну дорогу

На пр. Поля у Дніпрі ремонтують внутрішньоквартальну дорогу

Покладуть 2,5 тисячи квадратних метрів нового асфальту та 800 метрів бордюрів.

У Дніпрі триває оновлення внутрішньоквартальних доріг. Роботи виконують за заявками мешканців. Підхід у ремонтах лише комплексний.

Цього разу дорожня бригада працює у дворі за адресою: просп. Поля, 135, 137. Пересування для водіїв і пішоходів після оновлення буде безпечним.

«Це один великий двір, він закільцьований. Навкруги п’ять будинків. Зняли старий асфальт. Дорожня бригада асфальтує підходи до під’їздів. Улаштували нові паркувальні кишені. Окрім нового покриття, ще й нові бордюри. У підсумку йдеться про 2,5 тисячи квадратних метрів нового асфальту та 800 метрів бордюрів. Роботи плануємо закінчити за два тижні. З початку року внутрішньоквартальні дороги зробили за 30-ма адресами. Нині на 10 локаціях роботи тривають чи на завершальній стадії», – розповів начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури міськради Дмитро Коробов.
Представник дорожньої бригади Руслан розповідає:
«Зняли старий асфальт, поставили нові бордюри і укладаємо нове асфальтове покриття. Зараз працюємо на підходах до під’їздів».

Місцева мешканка Ірина радіє ремонту дороги у дворі. Вона часто тут гуляє зі своїми маленькими синами Марком та Матвієм.

«Дороги у дворі вже майже не було. Величезні ями. Біля нашого під’їзду взагалі навіть машиною під’їхати неможливо вже було, а тим паче з візочком. Звісно, дуже зраділа, коли нам стали робити дорогу. Зараз ще роботи тривають. Готові потерпіти незручності, розуміючи, що невдовзі отримаємо гарні оновлення. Ще й паркувальні кишені зробили. Дуже вдячні!» — додає пані Ірина.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Ч  (07.09.23 13:12): Стройка века! ) Потом ленточку перерезать будут 100500 раз, все чинуши по-очереди. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті