Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на кільцевій на Перемозі Voklswagen з пасажиркою врізався у стовп: що вирішив суд у справі смертельної ДТП

У Дніпрі на кільцевій на Перемозі Voklswagen з пасажиркою врізався у стовп: що вирішив суд у справі смертельної ДТП

29 жовтня 2022 року на Набережній Перемоги на кільцевій дорозі сталася смертельна ДТП за участю автомобіля Volkswagen Golf. Машина з пасажиркою на передньому сидінні на швидкості врізалася у стовп. Жінку шпиталізували в лікарню, однак від отриманих травм вона померла.

Жовтневий районний суд Дніпра виніс вирок у цій справі.

За даними слідства, 29 жовтня 2022 року о 21:00 водій їхав зі сторони бульвару Слави в напрямку Набережної Перемоги. Водій порушив правила дорожньої безпеки на дорозі і не впорався з кермуванням машини на швидкості, яка врізалася у стовп. Потерпілу пасажирку доставили у лікарню.

Медики діагностували у постраждалої садни на тілі та обличчі, перелам кісток основи черепа, крововиливи в мозок. Від отриманих травм жінка померла.

Під час судового засідання водій Volkswagen повідомив, що загибла була його дівчиною, з якою він планував одружитися. Чоловік повністю визнав свою провину. Також на суді була мати загиблої, яка повідомила, що чоловік частково відшкодував завдані збитки й просила суд призначити покарання на свій розсуд.

Суд врахував всі факти і визнав чоловіка винним за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Та призначив покарання у вигляді 5 років позбавленням волі з позбавленням права керувати авто на 3 роки, замінивши основне покарання випробувальним терміном на 3 роки. Протягом 30 днів сторони можуть оскаржити рішення суду.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


245345  (30.08.23 16:36): так любил, что припечатал ее непристегнутую в столб... Відповісти | З цитатою
житель  (30.08.23 08:50): ремень безопасности спас бы ее Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті