Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Надзвичайники Дніпропетровщини продовжують рятувати тварин

Надзвичайники Дніпропетровщини продовжують  рятувати тварин

27-го серпня о 07:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шевченка міста Нікополь, собака впала у глибоку яму та потребує допомоги.

По прибуттю рятувальників до місця виклику встановлено, що чотирилапий знаходиться в ямі на глибині орієнтовно 3 метри. Фахівці Служби порятунку «101» за допомогою драбини спустилися до пухнастика та дістали його з пастки.

Також, о 07:42 надійшло повідомлення до рятувальників про те, що на території приватного домоволодіння по вулиці Кольорова міста Павлоград, чотирилапий впав у яму та не може самостійно вибратись.

Надзвичайники які виїхали до місця виклику, виявили на глибині двох метрів бідолашного песика. Рятувальники спустилися до нього та підняли на поверхню.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Павел  (27.08.23 17:46): В военное время государственные деньги идут на спасение животных. Вот пусть те кто вызывает и оплачивает стоимость этих работ. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті