Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
09:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Жителі Дніпра дивуються, навіщо на вулиці Кротова знову проводять дорогий ремонт?

Жителі Дніпра дивуються, навіщо на вулиці Кротова знову проводять дорогий ремонт?

На вулиці Кротова за пам'ятником нашому землякові-героєві перекладають тротуар та плитку, які тут оновлювали… лише два роки тому.

Як вважають місцеві жителі, незрозуміло, навіщо проводяться ці роботи?

На думку місцевих активістів, ці кошти та сили краще було б спрямувати на благоустрій сусідньої вулиці 152 дивізії чи зробити бульвар на вулиці Василя Сліпака (колишня Єрмолова). Цей проект був розроблений незадовго до початку Великої війни.

Ось що про це пише місцева громадська діячка Тетяна Суворова, яка брала активну участь у розробці проекту бульвару по вулиці Василя Сліпака:

«Опять делаем плитку на аллее за памятником Кротову?

А что случилось? Я что-то пропустила? Плиточка испортилась за два года?

Стесняюсь спросить: за чей счет банкет?

Вообще-то хотелось сделать бульвар на улице Василия Слипака (Ермоловой), чтобы лавочки поставить, парковку сделать цивилизованную, асфальт у стадиона проложить, там сотня машин паркуется и родители смотрят, как детишки играют в футбол. А еще тысячи ходят, там можно безболезненно отдыхать было бы, потому что домов нет напротив школы, удобное место для прогулок.

Да и аллею на 152 дивизии бы улучшить - лавочек больше поставить, урны, ландшафтный дизайн сделать...

Нет, повторно перекладываем плитку на аллее Кротова. И что на это говорит депутат Кривошеев, который курировал прошлый проект?..».

Як випливає з коментарів до її посади, роботи проводяться з тієї причини, що два роки тому плитку було укладено неякісно. І тепер підрядники виконують роботу над помилками власним коштом.

Це, звісно, чудово. Ось тільки куди два роки тому дивилися замовники цих робіт, якщо їхньої міцності вистачило на недовгий період?

Фото Тетяни Суворової.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Тамэ  (11.08.23 00:00): Геше и боре срочно нужен кэш. Кстати, а где Лысенко делся? Відповісти | З цитатою
Серж  (09.08.23 21:32): У нас везде так,нормальные дороги переделывают а убитые не хотят делать,,,почему в Чаплях не делают дороги никогда,чаплянский карьер кормит весь Днепр гранитом,Филатов слепой Відповісти | З цитатою
KOSTILYA  (04.08.23 16:31): Пам`ятник Кротову в Дніпрі знаходиться не на вул. Кротова, а на вул. Інженерній. <Карту купи, лапоть!> Відповісти | З цитатою
Василь  (04.08.23 14:23): Чому коментар заблокировано? Відповісти | З цитатою
да что ж вы за люди такие, а?  (04.08.23 12:02): Делают? - плохо, не там и не так.
Заставили подрядчика переделать брак? - снова не так, куда смотрели. Да туда и смотрели! Выявили брак и напрягли исполнителя, чтобы за свой счет переделал.
Что вы за люди такие?!! Всё вам не так!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті