Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
10:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Національний банк ліквідує банк Конкорд

Національний банк ліквідує банк Конкорд

Національний банк ухвалив рішення відкликати банківську ліцензію та ліквідувати АТ “АКБ “КОНКОРД”.

Банк ліквідують із 01 серпня 2023 року. Частка фінустанови склала 0,17% активів платоспроможних банків, тому виведення його з ринку не вплине на стабільність банківського сектора України.

Відповідне рішення прийнято у зв'язку із систематичним порушенням Банком вимог законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, отриманих злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню поширення зброї масової поразки.

Протягом останніх двох років Національний банк за скоєні порушення оштрафував банк Конкорд на 60 млн 400 тисяч грн.

Кожен вкладник Банку отримає від Фонду гарантування вкладів фізичних осіб відшкодування у повному розмірі вкладу, включаючи відсотки. Загалом можлива сума виплат гарантованої суми вкладникам на 01 липня 2023 року становить 1 млрд 116,25 млн грн.

Нагадаємо, що з 01 квітня 2022 року в Україні запроваджено стовідсоткове гарантування вкладів фізичних осіб у всіх банках.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Vlad  (03.08.23 23:11): а чому подвійні стандарти??? Якщо перевіряти і водити санкції то чому вибірково??? А що з Райффайзен банком, вони як працювали в Рашці, так і продовжують працювати і в Україні можна, ніхто їх не чіпає/На украинском рынке работает ряд банков, которые имеют общие материнские структуры с до сих пор не вышедшими из РФ учреждениями. Крупнейшие из них, кроме австрийского Райффайзен Банка – венгерский ОТП, Сэнс Банк (бывший Альфа-Банк Украина), американский Сити, Укрсиббанк (дочь французской BNP Paribas) и Правэкс Банк (дочь итальянской Intesa Sanpaolo)/ Відповісти | З цитатою
Sv  (03.08.23 00:43): Ну, "профессиАнал" пышный как всегда, в своем репертуаре. Законодательство? Не, не слышал. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті