Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
09:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад 10 тисяч заявок дніпрян виконало КП «Дніпроводоканал» з початку року

|«« «« »» »»|

Черговий по місту перевірив, як комунальники працюють на ліквідації масштабної аварії на водогоні. Ще вчора по вул. Тополиній, 9 стався порив, 7 будинків поки без води, а саме: № 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19. Наразі комунальники посилено працюють, аби якнайшвидше подати воду.

«Наші дві аварійні бригади на даній адресі ремонтують ділянку водопроводу. Ми замінюємо обʼємний вузол, а після плануємо одразу подати воду містянам. Якщо все пройде добре, то до кінця дня ці сім будинків будуть з водою», – зазначив заступник начальника дільниці № 5 Соборного району КП «Дніпроводоканал» Дмитро Пироговський.

У Дніпрі з початку року підприємство оперативно виконало близько 10 тисяч заявок містян. З них з водопостачання — 3866, з водовідведення — 6514.

Крім цього, черговий перевірив стан укриття у школі № 107 по вул. Генерала Капустянського, 7-А.

«Приміщення вміщає до 700 осіб. У даному укритті облаштовано місця для сидіння, туалетні кімнати, є медикаменти для надання невідкладної долікарської допомоги, шанцевий інструмент, вогнегасники, питна та технічна вода. Крім того, укриття працює цілодобово, там завжди перебувають відповідальні особи для того, щоб впустити до укриття усіх мешканців, які проживають біля комунального закладу у разі повітряної тривоги. Тобто в цій школі всі доручення, які ставив міський голова Борис Філатов щодо доступності та оснащення укриття, виконані», — підсумував директор КП «Дніпроводоканал» Юрій Гамазинський.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Марина  (14.07.23 07:51): Да, всегда помогают! Спасибо !!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті