Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Підсумки цифровізації будівництва: 10 млрд гривень економії за рік - Федоров

Підсумки цифровізації будівництва: 10 млрд гривень економії за рік - Федоров

Автоматизація процесів у сфері будівництва нівелювала корупційну складову заощадивши державі 10 млрд гривень тільки за 2021 рік.

Повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передає УНН.

Запуск електронної системи будівництва — показовий кейс, як потрібно трансформувати кожну сферу, де є корупція. Повний реінжиніринг процесів, створення IT-системи, зміна законодавства та максимальна автоматизація, яка усуває людський чинник. Адже комп’ютеру неможливо дати хабаря, зазначив Федоров

"Е-система і цифровізація дали 1,5 млрд гривень антикорупційного ефекту та майже 10 млрд гривень економії лише за 2021 рік. Ці гроші залишилися в людей, а не осіли в кишенях чиновників", - повідомив міністр.

Понад 100 тисяч разів українці скористалися будівельними послугами через портал Дія. Ми провели опитування серед користувачів. 74% повністю задоволені будівельними послугами. А 77% вважають, що електронні сервіси сприяють боротьбі з корупцією.

Звичайно, не буває антикорупційної реформи, яка легко реалізується та не має спротиву. Але продовжувати цифровізацію будівельної сфери дуже важливо. Сьогодні сотні тисяч людей втратили житло і будують нове, щоб почати все з нуля. Їм особливо потрібні чесні та прозорі послуги.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Геннадий Олегович  (07.07.23 07:34): Где-то в днепровском городском совете сейчас громко посмеялись. Відповісти | З цитатою
гость  (07.07.23 00:10): не надо езды по ушам: конкретно где эти 10 млрд? Если это 10 млрд, которые ранее оседали в карманах чиновников, так тогда показывай уголовные дела на 20 млрд за 2019 и 2020-й годы, когда вы уже были при власти, имели и имеете все возможности и выявлять коррупцию и наказывать.
А если нет уголовных дел, то эти рассказы - брехня для оправдания распила денег на вашей цифровизации и её эффективности, которую никто не видел
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті