Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
14:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Прокурори відстояли у суді довічне позбавлення волі для жителя м. Кривий Ріг, який вбив та розчленував жінку

Прокурори відстояли у суді довічне позбавлення волі для жителя м. Кривий Ріг, який вбив та розчленував жінку

Апеляційний суд залишив без змін вирок, яким засудив криворожанина за умисне вбивство до довічного позбавлення волі (п. 4, п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України).

Прокурори у суді довели, що у квітні 2022 року засуджений на зупинці громадського транспорту познайомився з жінкою та запросив її до домоволодіння. Під дією алкоголю наніс потерпілій понад 17 ударів кухонним ножем.

У подальшому він розчленував тіло вбитої на частини, склав у пакети і сховав до сміттєвого баку та каналізаційного колодязя на території міста Кривий Ріг.

Раніше чоловік вже був засуджений за аналогічний злочин.

Чоловік визнав свою вину частково, але прокурор у суді першої інстанції повністю довів його винуватість. У листопаді 2022 року районний суд виніс йому вирок – довічне позбавлення волі. Цей вирок сторона захисту оскаржила в апеляційному порядку.

Дніпровський апеляційний суд підтримав позицію прокуратури, залишив без задоволення апеляційну скаргу захисника, а вирок суду першої інстанції - без змін.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті