Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі трамвайні вагони проходять комплексну мийку раз на тиждень

У Дніпрі трамвайні вагони проходять комплексну мийку раз на тиждень

Після понад 50 років експлуатації мийного комплексу для вагонів у трамвайному депо у 2020-му його цілком реконструювали – оновили системи фільтрації води та впровадили замкнутий цикл водообміну. Завдяки цьому вдається економити споживання як води, так й електроенергії.

«Завдяки замкнутому циклу очищення води мийні речовини, які використовуються для миття вагонів, не потрапляють у каналізаційні стоки. За допомогою насосів водні стоки з мийні подаються на очищення через фільтри. Потім цю воду знову можна використовувати. А ще завдяки такому сучасному комплексу та енергоощадному обладнанню є можливість щомісяця економити близько 200 кубічних метрів води, а також електроенергію», – зазначив директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури міської ради Ігор Маковцев.

За словами начальниці дільниці мийного комплексу КП «Дніпровський електротранспорт» Лілії Кот, трамвайні вагони проходять комплексну мийку раз на тиждень. А щоночі весь рухомий склад проходить вологе прибирання у салоні:

«Під час комплексної мийки вагони проходять через обертальні щітки, далі наносяться мийні засоби, які потім під високим тиском води змиваються. Далі вже внутрішнє прибирання салонів. Загалом із встановленням нового комплексу миття трамвайних вагонів стало набагато швидшим та якіснішим».






Gorod.dp.ua на Facebook.


Пенсионер  (28.06.23 00:57): Тоже мне достижение! Лучше бы оборудовали подвижной состав кондиционерами. Почему на трамваях кондиционеры есть только в кабине? У водителей и так все условия, а кто подумает о пожилых людях, которые за целый день с ума сходят в этих раскаленных железяках?... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті