Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 25 травня 2024
09:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Суперсила поруч”: у Дніпрі стартує соціальний проєкт до Дня захисту дітей

Суперсила поруч”: у Дніпрі стартує соціальний проєкт до Дня захисту дітей

До Дня захисту дітей у Дніпрі організували соціальний проєкт, який націлено не тільки розважити, а й стати чудовим приводом, щоб батьки поспілкувались зі своїми дітьми та з’ясували для себе, що може в стресових ситуаціях висмикнути їх із жахливого стану. Адже ми зараз живемо в складний час і дуже важливо розуміти, як “лагідніше” переносити стресс. Особливо дітям.

Про це Відкритому розповіли комунікаторка і організаторка соціальних проєктів Юлія Валуєва, та власниця крафтової компанії “Цікава кава” Тетяна Собко.

“Ми пропонуємо батькам поспостерігати, поговорити зі своєю малечею та з’ясувати що, або хто саме для неї є таким собі тригером заспокоєння та емоційного підйому. Це може бути улюблена іграшка, друг чи подружка, обійми, домашня тваринка, гра тощо. Далі дитина має зобразити це на малюнку. Саме так як зможе, бо це не конкурс на кращий малюнок. За бажанням, зробити пояснення до зображеного. Після чого, малюнок треба сфотографувати і додати у соціальні мережі з хештегом #суперсила_поруч, та відмітити: @цікавакава. Це все і буде заявкою на участь”, – розповідає Юлія Валуєва.

“Я організовувала вже багато різних соціальних проєктів, і пишаюсь їх результатами. Адже те, з якою метою ми все робимо і є нашим натхненням надалі. Нам важливо приділити увагу кожному, зокрема й гостям нашого міста – переселенцям, які тікали від тих жахів війни, і знаходяться в пригніченому стані, часто забуваючи про те, що не менш складно зараз дітям. У мене теж син, і він полюбляє обійми. У цьому стані він відчуває себе в безпеці, захищеним. Тому й важливо про це не забувати і говорити. Ми хочемо дати можливість батькам та іх дітям зануритись у свої відчуття, знайти емоційний підйом та відновити сили на подальше життя” – говорить Тетяна Собко.

Усі учасники можуть завітати на свято – 1 червня зі своїми малюнками та отримати подарунки. Захід буде з анімаційним супроводом. Окрім того, діткам влаштують оригінальну фотосесію, в якій спробують відтворити зображене малечею на папері.

Більше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (7)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті