Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

По вул. Воскресенській оновили пішохідну зону і зробили заїзди у двори

По вул. Воскресенській оновили пішохідну зону і зробили заїзди у двори

У Дніпрі продовжують оновлювати пішохідні зони. Цього разу відремонтували ділянку по вул. Воскресенській, в районі буд. 4 та 4-А. Усе виконали за сучасними європейськими стандартами.

«Це тротуар має сучасний вигляд і відповідає нормам доступності. Тут, окрім пішохідної зони, є велосипедна доріжка, необхідні пониження, тактильна плитка для полегшення пересування осіб з інвалідністю, паркувальні місця. Словом, цей тротуар відповідає європейському вигляду. Уклали майже тисячу метрів квадратних тротуарної плитки, близько 25 квадратних метрів тактильної плитки, замінили 300 погонних метрів бордюрів. А ще під час ремонту цієї ділянки оновили вісім люків – зробили їх урівні з тротуаром. Також демонтували трубу, яка була перешкодою на тротуарі. Таким чином оновлюватимемо тротуари у місті і надалі», — зазначив начальник інспекції з питань благоустрою ДМР Руслан Мороз.
Він також додав:
«Найближчим часом будуть закінчені ремонти вхідних груп офісів і магазинів, які поруч з оновленою пішохідною зоною. Інспекція тримає це питання на контролі».
А ще за згаданою адресою виконали заїзди у двори.

«Мешканці будинків № 4 та № 4-А по вулиці Воскресенській звернулися до міського голови Бориса Філатова під час особистого прийому з проханням відремонтувати внутрішньоквартальну дорогу в їхньому дворі. Нині виконали заїзди у двори. А ще зробимо внутрішньоквартальну дорогу, підходи до підʼїздів, замінимо бордюри. Це стосується вул. Князя Володимира Великого, 13, оскільки це один великий двір із згаданими адресами. Роботи включено до плану ремонтів. Закінчити плануємо до 1 вересня», — додав начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури міської ради Дмитро Коробов.



Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (13.05.23 18:05): По градостроительным нормам прямо запрещено обустраивать велодорожки за счет тротуаров. Это первое.
Второе - какой "гений" оставил пол-метра тротуара между карманами для парковки и тем недоразумением, которое назвали велодорожкой? Это зачем? Подумали о том, чтобы велосипедисты не поцарапали авто?

Т.е., украли у пешеходов кусок тротуара под парковку.
Украли у пешеходов кусок тротуаров под типа велодорожку.
Украли ещё места, чтобы обезопасить авто от велосипедистов.
И оставили пешеходам полоску, на которой будет проблема разминуться вдвоем? Вы там совсем уже границы не видите?

Кстати, в швах плитки нет цементно-песчаной смеси. Если не исправите, зиму это ваше художество не переживёт. Ничего не можете нормально сделать: ни спроектировать, ни реализовать
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті