Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
12:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Швидка допомога» Дніпропетровщини отримала 36 нових автівок

«Швидка допомога» Дніпропетровщини отримала 36 нових автівок

Комунальне підприємство Обласного центра екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Дніпропетровської обласної ради отримало машини за ініціативи Міністерства охорони здоров’я від держпідприємства «Медичні закупівлі».

Два роки тому вперше за часи незалежності України спільними зусиллями депутатського корпусу обласної ради та нардепів екстрена допомога Дніпропетровщини повністю оновили автопарк нашого підприємства. Це 177 нових повністю укомплектованих машин.

Повномасштабна війна кинула нові виклики. В умовах сьогодення матеріально-технічна база починає швидше потребувати оновлення. Окрім того, «екстренка» ДОР передала 39 своїх автівок на потреби ЗСУ.

В нових «швидких» є електрокардіографи, дефібрилятори, монітори пацієнта, кисневі балони. Все необхідне для порятунку людей.

«Час – це одна з головних складових в нашій роботі. Нові машини допоможуть швидше приїжджати на виклики, і це дозволить врятувати не одне життя», – розповідають медики.

«Реанімація під час транспортування пацієнта до медзакладу потребує якісного технічного оснащення. І машини теж мають бути сучасними, адже надання екстреної медичної допомоги – це вчасне довезення людини до спеціалістів. Тому нові карети «швидкої» стануть незамінними помічниками в нашій роботі», – підсумував Радій Шевченко, генеральний директор КП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» ДОР».






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті