Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Робочій ліквідують аварію на водогоні

У Дніпрі на Робочій ліквідують аварію на водогоні

У Дніпрі біля будинку номер 59 по вулиці Робоча з самого ранку співробітники КП “Дніпроводоканал” усувають пошкодження на водопроводі.

Сьогодні, 3 квітня, в районі вулиці Робоча, 59, сталася аварія на водогоні. Почала підтікати труба, яка постачала воду до осель мешканців. Комунальники відреагували на повідомлення про аварійну ситуацію та вже ліквідують її наслідки.

“Проводимо аварійно відновлювальні роботи на водогоні Д-300. Зараз добираємося до пошкодження для максимально швидкого усунення цього пошкодження”, - розповів представник КП "Дніпроводоканал".

Аварія трапилась зранку. На місце пошкодження водогону направили ремонтну бригаду комунального підприємства «Дніпроводоканал».

“Поступила заява від абонентів, що вода витікає на проїжджу частину. Відреагували максимально швидко. Також була лабораторія, яка нам показала конкретне місце, де саме пошкодження”, - додав Майдан.
Ремонтні роботи проводяться без перекриття водопостачання у споживачів, які заборгували за послуги більше 300 тисяч гривень.

Голова ОСББ Олександр вважає – із боржниками треба боротися. Робити це потрібно для того, щоб працівники комунального підприємства «Дніпроводоканал» могли забезпечувати нормальне водопостачання до будинків городян. Загальний борг на 375 квартир складає 370 тисяч гривень.

“Тобто тих що не платять, їх можна пальцях двух рук перерахувати, із 375-ти квартир - це квартир 10 і то вони реагують”, - говорить Олекандр.

В роботах задіяна одна бригада “Дніпроводоканалу” та 3 одиниці спецтехніки. Проблемну ділянку планують замінити впродовж дня.

Як проходять роботи, перевірив "Дніпро Оперативний":

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті