Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Донецькому шосе вантажівка насмерть переїхала жінку: що вирішив суд (відео моменту ДТП)

У Дніпрі на Донецькому шосе вантажівка насмерть переїхала жінку: що вирішив суд (відео моменту ДТП)

4 жовтня 2022 року на Донецькому Шосе сталася ДТП. Там фура збила і переїхала жінку, яка переходила дорогу. Потерпіла загинула на місці.

Амур-Нижньодніпровський районний суд Дніпра виніс вирок по цій справі.

Як встановив суд, вантажівка MAN рухалася у світлий час доби по сухій проїжджій частині по Донецькому шосе. Водій рухався в другій смузі, зупинився на світлофорі та чекав на зелене світло. В цей час, о 14:40, проїжджу частину Донецького шосе в невстановленому для цього місці почала переходити жінка. Водій не переконався, що це буде безпечно та почав рух. Внаслідок чого збив постраждалу. Жінка загинула на місці.

В суді водій свою вину визнав. Чоловік пояснив, що в той день, рухаючись по Донецькому шосе не помітив жінку, яка переходила дорогу в невстановленому місці, перед фурою, та збив її. За його словами, він відправив на ім’я онуки загиблої на відшкодування матеріальної шкоди 13 500 гривень, та на відшкодування моральної шкоди — 39 700 гривень. Однак, за словами онуки, вона ці кошти не отримала.

Суд визнав винним чоловіка за другою частиною статті 286 ККУ і призначив йому покарання — 5 років за ґратами без позбавлення права керувати транспортними засобами. Проте на підставі статті 75 ККУ суд звільнив його від відбування основного покарання та назначив іспитовий строк на 3 роки.

Окрім того, водій повинен виплатити державі понад 3 тисячі гривень за проведення ряду експертиз.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


где справедливость?  (28.03.23 14:25): https://www.gorod.dp.ua/news/214451

ДТП на Победе. Грубейшее нарушение правил со стороны погибшей водительницы, но второму водителю дают 8 лет.
Здесь - куда менее грубое нарушение - переход в неположенном месте перед стоящим автомобилем. И водитель уходит из зала суда.
Как так? Почему приговор в отношении погибшего водителя почти всегда реальный и с большим сроком, а если погиб пешеход - несколько лет и то или условно, или вообще просто с испытательным сроком?!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Вася  (28.03.23 14:14): Бабка много лет прожила, а так и не поняла, что если она под кабиной фуры будет шарашиться напролом, грубо нарушив пдд, то её может и заметят, но для этого водителю надо постоянно крутить головой на 360 градусов, уникумы могут и под прицеп залезть же. Надо было с той внучки и жучки снять денег, за нанесенный ущерб водителю. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті