Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліцейські застерігають про недопущення перебування дітей на водоймах під час відлиги

На Дніпропетровщині поліцейські застерігають про недопущення перебування дітей на водоймах під час відлиги

Поблизу річок Самара, Чаплинка, каналу Дніпро-Донбас поліцейські поспілкувалися із дорослими та дітьми про важливість дотримання правил безпеки під час перебування на кризі.

6 березня поліцейські ювенальної превенції за участі дільничних офіцерів поліції Новомосковського районного відділу поліції та співробітників ДСНС нагадали мешканцям міста Новомосковська та району про недопустимість перебування дітей на кризі під час підвищення температури повітря, коли лід на водоймі стає недостатньо міцним, тому перебування на кризі може нести загрозу для життя. У цей період дитячі розваги та зимова риболовля можуть бути надто небезпечні.

Начальник сектору ювенальної превенції Новомосковського районного відділу поліції Тетяна Шейєрман звернулася до громадян із закликом не ігнорувати рекомендації по дотриманню правил безпечної поведінки на кризі. Зазначила, що батьки завжди повинні знати, де перебуває дитина та чим займається, коли немає онлайн-уроків, як проводить своє дозвілля. Адже за невиконання батьківських обов’язків з виховання дітей передбачена адміністративна відповідальність.

Будьте відповідальними за своє життя та життя своїх дітей. У разі небезпеки - негайно телефонуйте за телефоном «102».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (06.03.23 16:21): Это не смешно уже. А чем они займутся, когда последний лёд растает ? Будут рассказывать, чтоб не купались в реках? В апреле. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті