Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
01:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі громадян попередили про небезпеку виходу на тонку кригу

|«« «« »» »»|

Особливу занепокоєність надзвичайників викликає кількість людей, що загинули внаслідок нещасних випадків на водоймах, вкритих кригою.

Найчастіше, це стається через необачність, нехтування елементарними правилами безпеки.

Щоб не трапилося лиха, потрібно знати, як поводитись на кризі. Тож, 27-го лютого фахівцями Служби порятунку «101» було проведено інформаційно-профілактичні інструктажі серед мешканців Амур-Нижньодніпровського району міста Дніпро на тему: «Вихід на лід заборонено!».

З метою зменшення кількості травмованих та загиблих внаслідок необережного поводження на зимових водоймах, рятувальники нагадали мешканцям основні правила:

«Найбільш небезпечна крига – перша та остання, адже така крига надзвичайно тонка, неміцна і не витримує маси навіть маленької дитини. Міцним вважається лід товщиною не менше 7-10 сантиметрів. Він може витримати людину. Ніколи не перевіряйте товщину льоду ударами ніг. Якщо лід недостатньо міцний, негайно зупиніться і повертайтеся назад тим самим шляхом, роблячи перші кроки без відриву від його поверхні».

За допомогою гучномовців, надзвичайники закликали рибалок покинути кригу, адже зараз лід вже надто тонкий і знаходитись на ньому небезпечно!

Також, всі проінструктовані громадяни отримали від надзвичайників інформаційні пам’ятки щодо безпечного виходу на лід із зазначенням екстреного номеру Служби порятунку «101».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (27.02.23 20:47): Одни каждый ден хнею занимаются, вторые каждый день об этом пишут. И как бы все работают. Как бы. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті