Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
07:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Справа «стрільця» на «Південмаші» у Дніпрі: у суді заслухали свідчення потерпілих

Справа «стрільця» на «Південмаші» у Дніпрі: у суді заслухали свідчення потерпілих
Фото: Суспільне Дніпро

У Красногвардійському районному суді Дніпра 24 лютого продовжили засідання у справі нацгвардійця Артемія Рябчука, який 27 січня 2022 року влаштував стрілянину на "Південмаші". Його звинувачують у вбивстві п'ятьох і незакінченому вбивстві ще п'ятьох людей.

На засіданні заслухали покази двох потерпілих. Одна з них, дружина одного з загиблих Олена Буганова.

"Мій чоловік Олександр Олександрович, був у полоні, проходив службу в АТО. Знаходився в полоні 4 місяці. Був в Іловайському котлі. Він став навіть якісь кращий, став більш мужній. Він казав, що потрібно захищати Батьківщину. І якщо буде можливість, він далі поїде. І зараз би, якби не трапилися б ця трагедія, він би захищав державу", – розповіли жінка.

Адвокатка Рябчука Таміла Ульянова висловила думку, що варто розпочати допит свідків, якій надасть інформацію більш корисну для справи.

"Сьогодні відбувся допит двох потерпілих, які принципово нам нічого такого важливого з приводу тих подій повідомити не могли, тому що це члени сім'ї загиблих. Ми сподіваємося все ж таки, коли розпочнеться допит свідків, то ми зможемо почути якусь інформацію суттєву, яка має значення для справи. Так само будемо і ми клопотати про виклики деяких свідків, яких сторона обвинувачення не захотіла опитувати на досудовому слідстві, тож будемо звертатись до суду", – говорить адвокатка.

У засіданні оголошено перерву до 10 березня.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті