Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Нікополі затримали мародера, який обкрадав зруйновані обстрілами будинки

У Нікополі затримали мародера, який обкрадав зруйновані обстрілами будинки

27-річного мародера затримали 14 лютого після крадіжки двох пральних машин із приватного будинку.

Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У ході досудового розслідування нікопольські оперативники встановили, що чоловік причетний ще до 6 крадіжок.

З'ясувалося, що він проникав у приватні будинки та господарські приміщення, вікна яких після обстрілів були закриті листами OSB та обкрадав їх. Зокрема, викрав газонокосарку, бензопили, відеокамеру, DVD-програвач, електродриль, електричний обігрівач та інше майно на загальну суму майже 24 тисячі гривень. Вкрадені речі у злочинця вилучили та повернули потерпілим. З'ясувалося, що чоловік уже був раніше засуджений за майнові злочини.

21 лютого фігуранту повідомили про підозру щодо шести злочинів, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті