Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
08:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські майстри світла взяли участь у благодійному бізнес-форумі у Нью-Йорку

|«« «« »» »»|

На форумі у фінансовій столиці світу зі сцени не лише звучить сувора правда про Велику війну, а й збирають солідні кошти на допомогу Україні.

Учасником цієї знакової події став Микола Каблука – засновник та арт-директор відомої дніпровської фірми «Експолайт». 

Проекти цієї фірми зі створення найкрасивіших підсвічувань і світлових ілюзій були реалізовані в багатьох країнах світу і здобули безліч міжнародних нагород – у тому числі й у США.

Відома фірма «Експолайт» та своєю активною волонтерською роботою заради допомоги ЗСУ.

Не дивно, що її керівника було запрошено на такий престижний бізнес-форум, про який Микола Каблука розповів:

«Дуже приємно і почесно бути залученим до благодійного бізнес-форуму в фінансовій столиці світу — Нью Йорку, де можна було ще раз зі сцени розказати надихаючі історії про незламність українців та українського духу. 

Але найприємнішим було те, що завдяки благодійному аукціону, на якому були виставлені такі лоти, як футболка, підписана Президентом України, прапор з підписом Сергія Притули, годинник з підписом Валерія Залужного, вдалося зібрати велику суму на гуманітарну допомогу ЗСУ, людям в Україні, на допомогу дітям, які постраждали від війни та на допомогу родинам загиблих захисників.

Темою мого виступа було: “Роби те, що любиш, і роби це з усіх сил”. І, як з’ясувалося - роби навіть під час війнu. 

На форумі я розказав про роботу українських компаній та Expolight під час війни. Як і багато інших, ми залишилися в Україні, зберегли всю команду та тримаємо економічний фронт. Свій офіс у Дніпрі ми обладнали всім необхідним: автономним опаленням, власним супутниковим інтернетом, потужним генератором та свердловиною для постійного доступу до води. Саме така підготовка допомагає українськім компаніям залишатися на зв’язку з усім світом та вести проєкти у різних країнах. Було дуже важливо вкотре наголосити про незламність та працьовитість українського народу, який не сидить, склавши руки, а рухається вперед, незважаючи на труднощі. 

Розказав також і про філософію нашої компанії, в якій – поєднання архітектурно-світлового дизайну, світлотехніки та творча робота над символічним та філософським змістом проекту, що допомагає у створенні нових знакових місць. Не менш цінно було бачити щиру повагу та захопленість Україною і тим, що ми всі робимо, а також – жагу до допомоги. 

Вже закінчуючи підготовку до виступу, я усвідомив, що сміливість і креативність українців - це і є наша суперсила. Тому я завершив виступ саме цими словами:

СМІЛИВІСТЬ - ЦЕ СВОБОДА і ДЕМОКРАТІЯ

які ПОРОДЖУЮТЬ ТВОРЧІСТЬ

ТВОРЧІСТЬ У ВСЬОМУ: В МИСТЕЦТВІ ТА БІЗНЕСІ

А ТВОРЧІСТЬ – ЦЕ СМІЛИВІСТЬ – СУПЕРСИЛА УКРАЇНЦІВ 

ЦЕ – СВІТЛО, ЯКЕ ЗАВЖДИ ПЕРЕМАГАЄ ТЕМРЯВУ».

Фото зі сторінки Миколи Каблуки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті