Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міська влада Дніпра відзначила підприємця з Краматорська, який перевіз власний бізнес до нашого міста

Міська влада Дніпра відзначила підприємця з Краматорська, який перевіз власний бізнес до нашого міста

У мерії Дніпра привітали підприємця з Донеччини.

У Дніпрі подяку міського голови отримав підприємець з Краматорська Костянтин Алад’єв, який відновив власний бізнес у нашому місті за Програмою релокації з територій, які наближені до зон бойових дій. Чоловік за підтримки міської влади на початку лютого відкрив у Дніпрі буфет-їдальню «Smachnogo», працевлаштувавши близько двох десятків людей, переважна більшість — це внутрішньо переміщені особи, а також дніпряни.

За словами Костянтина Алад’єва, влада Дніпра допомогла з різними організаційними питаннями, а також надала склад, де тимчасово можна було розмістити перевезене обладнання.

«Вдячний міській владі, яка усіляко допомогла мені поновити бізнес у Дніпрі — відкрити буфет-їдальню, що раніше працював у Краматорську. Серед іншого пропонували і транспорт, аби перевезти обладнання, але впорався власними силами. Скористався поміччю у запропонованому складі, де розмістив обладнання. І нині постійно цікавляться чи потрібна ще якась допомога. Загалом налаштований розвиватися у Дніпрі, брати участь у різних міських заходах. Є в планах ще відкрити заклад громадського харчування у місті», — розповів підприємець.
Водночас директор департаменту правового забезпечення міської ради Артем Павлов додав:
«Історія підприємця Алад’єва — гарний приклад, як релокований бізнес створив у Дніпрі власні успішні кейси. Зі свого боку міська влада усіляко допомагає з переміщенням, відкриттям бізнесу, логістикою, пошуком приміщень, питаннями оподаткування. Націлені і надалі пропонувати поміч підприємцям, які релокувалися, аби подібних успішних проєктів у місті більшало. Адже це розвиток підприємництва, створення нових робочих місць, надходження до міського бюджету у вигляді податків».

Нагадаємо, на сьогодні до Дніпра за Програмою релокації з територій, які наближені до зон бойових дій, переїхало 56 підприємств. Частина з них уже розпочала виробничу діяльність.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті